Στην Κομοτηνή η περιφερειακή συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

18 Φεβρουαρίου 201623:00

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Δημ. Συμπαράταξης:

Με απόφαση του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συγκροτούνται το αμέσως επόμενο διάστημα Περιφερειακά Συντονιστικά Όργανα, έτσι ώστε η Συμπαράταξη να αποκτήσει και οργανωτική υπόσταση και δομή στις Περιφέρειες και τις Περιφερειακές Ενότητες.

Στην πορεία λοιπόν προς την Πολιτική και Προγραμματική Συνδιάσκεψη του χώρου της Κεντροαριστεράς επιτέλους προχωράμε σε οργανωτικές δομές παντού σε κάθε Περιφέρεια, Ενότητα, Δήμο και Χωριό. Μόνο έτσι, αν δηλαδή το εγχείρημα αγκαλιαστεί από τη βάση, μπορεί να πετύχει, να καλύψει το υπάρχον πολιτικό κενό και να γεννήσει ελπίδα για τη χώρα και το λαό.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιηθεί σχετική με το  θέμα Περιφερειακή Συνδιάσκεψη  την Κυριακή 21/2/2016 και ώρα 11:00 στο Επιμελητήριο Κομοτηνής. Θα παραβρεθούν στην εκδήλωση Α. Σαουλίδης και Γ. Σιακαντάρης από πλευράς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αντίστοιχα, καθώς και εκπρόσωπος από τις Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία.

Το Περιφερειακό Γραφείο ΑΜΘ της ΔΗΜΑΡ καλεί τα μέλη της Κ.Ε. και τους Γραμματείς των ΝΕ της Περιφέρειάς μας της Δημοκρατικής Αριστεράς, αλλά και μέλη αυτοδιοικητικών παρατάξεων, στελέχη μαζικών κινημάτων, επιμελητηρίων, επιστημονικών συλλόγων, προσωπικότητες και πολίτες που νοιάζονται για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς και την επιτυχία του εγχειρήματος να συμμετάσχουν στη Συνδιάσκεψη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr