Στην Κομοτηνή ο Παυλόπουλος για την 96η επέτειο της Θράκης

14 Μαΐου 201611:02

Την Κομοτηνή επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 96η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Το πρωί ο κ. Παυλόπουλος παρέστη στην επίσημη δοξολογία και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την παρέλαση. 

Στη 1 το μεσημέρι ο κ. Παυλόπουλος θα αναγορευτεί Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου, στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής. Οι προσφωνήσεις θα γίνουν από τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ., καθηγητή Αθανάσιο Καραμπίνη καθώς και από την Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής, καθηγήτρια Μαρίκα Γιούνη.

Το περιεχόμενο της ομιλίας που θα εκφωνήσει με αφορμή την αναγόρευσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα αφορά στην «Συνταγματική κατοχύρωση της αστικής ευθύνης του Δημοσίου» με αφορμή την απόφαση ΣτΕ (Ολ.) 1501/2014.

Ο Δήμος Κομοτηνής, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ανακηρύξει τον κ. Παυλόπουλο επίτιμο δημότη της πόλης σε τελετή που θα λάβει χώρα στις 14.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Στις 15.15 Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθήσει σε δεξίωση προς τιμήν του που θα παραθέσει στο τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιώργος Πετρίδης και ακολούθως, στις 16.15, θα επισκεφθεί το Μουσείο Καραθεοδωρή.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr