Στην Εισαγγελία οι κάτοικοι της Κυψέλης για τις κρυμμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας

21 Αυγούστου 201312:06

Την πόρτα της Εισαγγελίας πέρασε το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία των κατοίκων της Κυψέλης που εμφανίζονται αγανακτισμένοι με τη λειτουργία των κρυμμένων κεραιών κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν στην ταράτσα οικοδομής επί της οδού Φιλαδελφείας 53.

Οι κάτοικοι συγκέντρωσαν εκ νέου υπογραφές, μετά την επαναλειτουργία των κεραιών και την εγκατάσταση νέων μηχανημάτων (που κουβαλήθηκαν νύχτα από τους υπεύθυνους με γερανούς) και κατέθεσαν συμπληρωματική αναφορά στην Εισαγγελία στο πλαίσιο της δικογραφίας που είναι σε εξέλιξη για τη λειτουργία των κεραιών. Παράλληλα με τις υπογραφές κατέθεσαν την επιστολή που έστειλε η ΕΕΤΤ στο XanthiPress.gr για το ζήτημα των κεραιών της οδού Φιλαδελφείας και άλλα στοιχεία γύρω από τις παρανομίες που είναι σε εξέλιξη.

Μετά την Eισαγγελία προγραμματίζουν καταγγελίες στην Πολεοδομίας Ξάνθης, της οποίας η έγκριση δεν έχει ζητηθεί για την έκδοση άδειας καθώς και στη ΔΕΗ για να ελεγχθεί η νομιμότητα της ηλεκτροδότησης της συγκεκριμένης εγκατάστασης.

Οι κάτοικοι εμφανίζονται αγανακτισμένοι αλλά παραμένουν αποφασισμένοι και με όπλο το νόμο και τις αρμόδιες αρχές, ερευνούν την υπόθεση για να απαλλαγούν από τη λειτουργία των κεραιών, οι οποίες – με βάση τη μέτρηση του XanthPress.gr- εκπέμπουν περάν των επιτροπόμενων ορίων

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr