Στην ΕΛ.ΑΣ. 4 στους 5 δημοτικούς αστυνομικούς

14 Ιουλίου 201323:00

Περίπου 4 στους 5 δημοτικούς αστυνομικούς θα απορροφήσει η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ενώ την πόρτα της εξόδου θα δουν πιθανότατα όσοι δημοτικοί αστυνομικοί κατάφεραν να διοριστούν εκτός ΑΣΕΠ.

Κυβερνητικές πηγές, μετά τις δηλώσεις των υπουργών Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια και Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, υποστηρίζουν ότι αίρονται και οι τελευταίες επιφυλάξεις σε ότι αφορά το θέμα της αξιοποίησης των δημοτικών αστυνομικών.

Επισήμαναν δε ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι δημοτικοί αστυνομικοί θα έχουν θέση και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κινητικότητας η οποία θα προχωρήσει τάχιστα, καθώς σημειώνουν, πρόκειται για κενά που είναι επείγον να καλυφθούν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες συστήνεται άμεσα ομάδα εργασίας των υπουργείων Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη για την ταχύτερη δυνατή υλοποίηση του προγράμματος.

Πηγή : nooz.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr