Ελεύθερος ο 40χρονος μειονοτικός που εκδόθηκε από την Τουρκία. Ερευνώνται οι σχέσεις με ISIS!

20 Νοεμβρίου 201509:49

Στην Αλεξανδρούπολη, βρέθηκεμετά την έκδοσή του στην Ελλάδα,  ο μειονοτικός της Κομοτηνής που συνελήφθη στην Τουρκία την Πέμπτη. Αφού ανακρίθηκε για αρκετές ώρες, τελικά αφέθηκε ελεύθερος το απογευμα. Ο 40χρονος παραδόθηκε στο συνοριακό σημείο των Κήπων στις ελληνικές αρχές, οι οποίες γνώριζαν για την πιθανή του δράση και φαίνεται πως είχαν συνεργαστεί με τις αντίστοιχες τουρκικές για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό του. Ο 40χρονος συνελήφθη την Τρίτη ενώ επιχειρούσε να περάσει τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο συλληφθείς  είχε πολύ συχνές εισόδους στην τουρκική επικράτεια και αρκετές επισκέψεις στην περιοχή της Προύσας. Ελέγχεται από τις ελληνικές αρχές για τη δράση του και για την πιθανότητα να συνεργάζεται ή να ανήκει σε κάποια ισλαμική ομάδα που σχετίζεται με την ISIS.

Δεν φαίνεται να είναι κάποιος επικίνδυνος ισλαμιστής και ούτε υπήρχαν στοιχεία για αυτόν στην Ευρώπη αλλά τίποτε δεν αποκλείεται πριν την ολοκλήρωση των ερευνών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr