Στη φύση ο Πήγασος για την παγκόσμια ημέρα βουνού. Κατέληξε στο 916

15 Δεκεμβρίου 201419:06

Σε ανακοίνωσή του για την τελευταία του δράση, ο Πήγασος, αναφέρει:

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, λίγο μετά την εσπέρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βουνών, οργανωμένη ολιγομελής αντιπροσωπευτική αποστολή του αγωνιστικού τμήματος ορεινής ποδηλασίας(ΜΤΒ) του ποδηλατικού συλλόγου Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, αποτελούμενη από 11 αθλητές, 2 συνοδούς και το αμάξι συνοδείας, αφού ξανά ιχνηλάτησε, ένοιωσε την χειμωνιάτικη υγρασία και τις οσμές του παχύ στρώματος φυλλωσιάς των ξανθιώτικων μονοπατιών

του προσφάτως 1ου αγώνα ορεινής ποδηλασίας, κατέληξε στις εγκαταστάσεις του φιλόξενου 916 mountain resort, υποδεχόμενη από τον υπεύθυνο, αγαπητό ξανθιώτη Κώστα Τελμετίδη.

DSCN3086Η συνάντησή μας εκεί με άλλους φίλους ξανθιώτες λάτρεις του ορεινού όγκου ήταν μια ευχάριστη εμπειρία η οποία συνοδεύτηκε από υπέροχη ζεστή σούπα, κόκκινο κρασί και όχι μόνο, προσφορά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Ο καταπληκτικός έναστρος ουρανός έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκομένους μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν την μαγευτική δοκιμασία της άστρο-παρατήρησης.

Οι πιο έμπειροι μύστες και γνώστες διέκριναν και αισθάνθηκαν την φωτεινότητα του αστερισμού ΠΗΓΑΣΟΥ στο βόρειο ημισφαίριο της ουράνιας σφαίρας.

Σε ευχαριστούμε φίλε Κώστα για την ξεχωριστή εμπειρία.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr