Στη δημοσιότητα όποιος πετάει σκουπίδια στο δρόμο

6 Ιουνίου 201318:00

Στη δημοσιότητα θα δίνει ο δήμος Πατρέων τα ονόματα όσων πετούν διάφορα αντικείμενα στους δρόμους, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιώργος Σιγαλός.

Ο δήμος κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση, διότι σύμφωνα με τον κ. Σιγαλό, «δυστυχώς, τα χρηματικά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί μέχρι σήμερα δεν έχουν συνετίσει ορισμένους». Γι’ αυτό, όπως προσθέτει ο αντιδήμαρχος, «εκτός από τα πρόστιμα, που θα επιβάλλονται σε όσους πετούν αντικείμενα στους δρόμους, θα δίνονται στη δημοσιότητα και τα ονόματά τους».

Αφορμή για τη λήψη της απόφασης, σύμφωνα με τον δήμο, στάθηκε το γεγονός ότι επανειλημμένα στη δημοτική ενότητα Παραλίς πετάγονται από αγνώστους στον δρόμο διάφορα αντικείμενα, όπως κλαδιά, στρώματα, καναπέδες, μπάζα, φοίνικες, ξύλα, ντουλάπια, ακόμη και μπάζα, με αποτέλεσμα να παραμονεύει ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Πηγή : enikos.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr