Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του νεκρού Έλληνα στη Νιγηρία

15 Μαρτίου 201310:43

Ένας δυναμικός άνθρωπος ήταν ο Κωνσταντίνος Καρράς που δολοφονήθηκε από ισλαμιστές αντάρτες στη Νιγηρία και μάλιστα με καταγωγή από την Πάτρα.
Μάλιστα ο άτυχος 34χρονος άνδρας διέμενε για δύο περίπου χρόνια στην γιαγιά του στη συνοικία Αγίου Διονυσίου, όταν εργαζόταν για την Ολυμπία Οδό.
Η μητέρα του Κωνσταντίνου Καρρά παντρεύτηκε στην Αθήνα και με τον σύζυγό της απέκτησαν τρεις γιους.
Ο Κωνσταντίνος ερχόταν κάθε καλοκαίρι στην Πάτρα (ήταν ο πιο συχνός επισκέπτης στους συγγενείς του), ενώ είχε αναπτύξει φιλίες και με αρκετούς Πατρινούς στη γειτονιά του.
Όπως δήλωσαν στην εφημερίδα “Κόσμος της Ενημέρωσης”, όσοι τον γνώρισαν επρόκειτο για έναν αξιόλογο επιστήμονα και άνθρωπο, ιδιαίτερα ευγενή και ευαίσθητο προς τους συνανθρώπους του.
Η γιαγιά του άτυχου 34χρονου που εκτελέστηκε από τους φανατικούς ισλαμιστές της Νιγηρίας, ζει στον Άγιο Διονύση και έμαθε μόλις προχτές το τραγικό συμβάν με θύμα τον αγαπημένο της εγγονό.
Ο Κωνσταντίνος Καρράς εκτός από τους θείους και τη γιαγιά είχε και αγαπημένους κουμπάρους στην Πάτρα με τους οποίους διατηρούσε άριστες σχέσεις.
Το προφίλ του 34χρονου
Ο Κωνσταντίνος Καρράς μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών είχε εργαστεί επί πέντε χρόνια για την κατασκευή της Εγνατίας Οδού, απασχολήθηκε σε εταιρείες όπως η Ergotest, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή εργαστηριακών υπηρεσιών και τον ποιοτικό έλεγχο και εργάστηκε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την επέκταση των διυλιστηρίων της Motor Oil.
Από το 2011 συνέχισε να εργάζεται μετακινούμενος στη Λιβύη, όπου συμμετείχε σε ένα κατασκευαστικό έργο στην Αζιζίγια.
Μετά τη Λιβύη, ο Κωνσταντίνος Καρράς μετακινήθηκε στην Κύπρο όπου εργάστηκε στην εταιρεία “Μιλτιάδης Νεοφύτου” ως σύμβουλος ποιότητας σε ένα project που αφορούσε την κατασκευή ενός δρόμου. Αυτό μέχρι τον Απρίλιο του 2011.
Λίγους μήνες μετά, ο γεωλόγος – μηχανικός έφυγε για τη Νιγηρία προκειμένου να εργαστεί στην λιβανέζικη εταιρεία Setraco ως προϊστάμενος σε διάφορα έργα κατασκευής δρόμων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr