Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 8 αλλοδαπών, που κατηγορούνται για απαγωγή

3 Ιανουαρίου 201409:00

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας οκτώ αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν, καθώς και φωτογραφίες τους, οι οποίοι ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης ενέχονται σε απαγωγή 27χρονου ημεδαπού, τον περασμένο Ιούλιο στα Καλύβια Αττικής και άλλες κακουργηματικές πράξεις.Υπενθυμίζεται ότι τέσσερα από τα παραπάνω μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και αναζητούνται τα άλλα τέσσερα.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της αρπαγής κατά συναυτουργία, της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της σωματικής βλάβης με πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας, της οπλοχρησίας, της παράνομης κατοχής όπλου και παράβασης του Νόμου περί εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική επικράτεια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:
1) SATTAR ή HAFIZ ABDUL Hafiz Abdul ή Satar του Karam Ali.

Pakistanos1.3114sk

2) ALI Raza του Barket.

Pakistanos2.3114sk

3) QASER Mahmood του Mohammad Azam.

Pakistanos3.3114sk

4) MIRZA Ghulam Abbas του Ghulam Hadir.

Pakistanos4.3114sk

5) PATRAS Masih του Bashir Masih.

pakistanos5.3114sk

6) DITAR ή DITTA Alli ή Allah.

7) SΗΑKEEL Wajid του Khdim Hussain.

Pakistanos7.3114sk

8) MASHI Yaqub του Anayt Mashi.

Pakistanos8.3114sk

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή : news247.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr