Στη διάθεση του Πρωθυπουργού η παραίτηση του Π. Σγουρίδη !

17 Φεβρουαρίου 201622:40

Στη διάθεση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έθεσε την παραίτησή του ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, για λόγους ευθιξίας.

Όπως αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Αφορμή για την παραίτησή του αποτέλεσαν οι διαστάσεις που έλαβαν δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Maximum 93,6».

Ερωτηθείς αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, ο κ. Σγουρίδης απάντησε «όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως “τα λεφτά υπάρχουν” του Παπανδρέου».

Σε ερώτηση «αν τους παραπλάνησε ο κ. Τσίπρας όπως ο κ. Σαμαράς», απάντησε «όπως ο κ. Παπανδρέου κλπ». «Επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», ανέφερε εν συνεχεία.
Τόνισε επίσης ότι «αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζουν. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να πούμε κάποια στιγμή την αλήθεια».

Ο υφυπουργός Υποδομών, διευκρινίζει: «Δεν εννοούσα ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τον ελληνικό λαό διότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε Παπανδρέου, ούτε Σαμαράς». Ο κ. Σγουρίδης σημειώνει ότι «το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το πλήξουν, δεν θα τα καταφέρουν».

«Αν από μια ολόκληρη συνέντευξη 30 λεπτών με ένα πολύ ενδιαφέροντα διάλογο, κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα και τίτλους που αφορούν στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, μάλλον αρέσκονται στο να απομονώνουν μια ατυχή λέξη και όχι την ουσία ολόκληρης της συνέντευξης», σχολιάζει ο υφυπουργός.

Τονίζει επίσης ότι η ουσία είναι ότι ο κ. Τσίπρας επιζητεί διακαώς διάλογο με τους αγρότες, ενώ υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση θέλει να κλείσει θέματα, «που καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν ρύθμιζε, για να μην έχει πολιτικό κόστος».

«Εμείς θέλουμε να κλείσουμε τις εκκρεμότητες δεκαετιών που ταλάνιζαν ασφαλιστικό και αγροτικό, ώστε να ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα και να μπει οριστικά η Ελλάδα 
σε τροχιά ανάπτυξης», συμπληρώνει.

koutipandoras.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr