Στέλιος Μωραϊτης: Δικαίωση της Ένωσης Επιμελητηρίων για την ΑΕΠΙ – Ο άγνωστος αγώνας του

10 Φεβρουαρίου 201715:37

Σκανδαλώδεις είναι οι αποκαλύψεις για την εταιρεία ΑΕΠΙ (Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας), σύμφωνα με το πόρισμα “φωτιά” που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το TVXS .
Η εταιρεία όχι μόνο δε πλήρωνε πρόστιμα αλλά έδινε μισθό 52.000 ευρώ το μήνα για τον διευθύνοντα σύμβουλο, δηλαδή 635.565 ευρώ το χρόνο! Ο έλεγχος ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2016 και ολοκληρώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου. Ο έλεγχος αφορά στην Περίοδο 2011-2014.

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι στον αγώνα αυτό πρωστάτησε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης. Μάλιστα την Ένωση  σε αυτό τον αγώνα εκπροσωπούσε ο Στέλιος Μωραίτης ο οποίος ήταν και αυτός που ξεκίνησε την ρήξη με την ΑΕΠΙ και ειδικά στις πρώτες συναντήσεις της με όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η σύγκρουση ουσιαστικά ξεκίνησε όταν υπουργός ήταν ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ενώ συνεργασία υπύρξε και με τις κυβενρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης κράτησε μυστική όλη αυτή την δραστηριότητα αφού θέλησε να μην δώσει μια ανευ ουσίας δημοσιότητα παρά μόνο όταν θα υπήρξε αποτέλεσμα.

Σήμερα με Post στο προσωπικό του λογαριασμό αναφέρθηκε στο θέμα:

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr