Στέλιος Κούλογλου για τους “53” του ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη η επιχείρηση «ζήτω το 3,5% μας, έξω οι ξένοι εισβολείς»

18 Ιουνίου 201415:33

Κόντρα έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στον πρώτο επιλαχόντα  ευρωβουλευτή του κόμματος και γνωστό δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου και σε μέλη του σκληρού «πυρήνα» της Κουμουνδούρου, αναφορικά μετά την ανάρτηση του κειμένου των «53» από την ιστοσελίδα tvxs.

Ο κ. Κούλογλου με αιχμηρή ανάρτηση του στο facebook, αναφέρει ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση «ζήτω το 3,5% μας, έξω οι ξένοι εισβολείς».

Ο δημοσιογράφος αρχικά παραθέτει μια σφοδρή εσωκομματική διαμαρτυρία σε βάρος του:

Ο κ. Κούλογλου αναφέρει ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση «ζήτω το 3,5% μας, έξω οι ξένοι εισβολείς»

«Σχετικά με τη δημοσίευση εσωτερικού κειμένου του ΣΥΡΙΖΑ από την ιστοσελίδα TVXS: Όταν είσαι σε ένα κόμμα (πχ πρώτος επιλαχών ευρωβουλευτής) και περνάνε από τα χέρια σου εσωτερικά κομματικά κείμενα, δεν τα δημοσιεύεις στο ιδιωτικό σου σάιτ για να κερδίσεις επισκεψιμότητα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Οφείλεις, ως στέλεχος του κόμματος να σεβαστείς την εμπιστευτικότητα ή να ζητήσεις σχετική άδεια για να δημοσιεύσεις ένα κείμενο που απευθύνεται στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Η Αυγή, το Κόκκινο, το Left, ήξεραν επίσης να πουλήσουν μούρη ή να κάνουν εσωκομματική μικροπολιτικη με μια “δημοσιογραφική επιτυχία”, αλλά δεν το έκαναν. Δηλαδή, αν ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δούλευε πχ στα Νέα, ή στο Μέγκα θα μπορούσε να δίνει τα κομματικά έγγραφα στον Ψυχάρη ή στον Πρετεντέρη και να κάνει επιτυχίες;».

Η απάντηση Κούλογλου

Απαντώντας στην κριτική αυτή, ο κ. Κούλογλου διευκρινίζει ότι δεν είναι μέλος ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «από την αρχή δηλώθηκε ότι είμαι και παραμένω ανεξάρτητος συνεργαζόμενος και με αυτή την ιδιότητα ψηφίστηκα από την Κεντρική Επιτροπή που ενέκρινε τις υποψηφιότητες».

Επιπρόσθετα, ο κ. Κούλογλου τονίζει ότι «το Tvxs δεν είναι κομματικό όργανο, συνεχίζει και θα συνεχίσει να κάνει την δουλειά του, ανακαλύπτοντας ντοκουμέντα και δημοσιεύοντας ρεπορτάζ ή κείμενα που έχουν ενδιαφέρον».
upl53a079aa0ed58

Τhe Toc

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr