Στα χέρια της Αστυνομίας ο δολοφόνος του 56χρονου. 54χρονος ομογενής ομολόγησε το φόνο !

29 Αυγούστου 201315:21

Στη σύλληψη ενός 54χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του 56χρονου ομογενή το βράδυ της Τετάρτης στο Ιχθυοτροφεία της Νέας Κεσσάνης Ξάνθης προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής. Η Αστυνομία εντόπισε τον 54χρονο δράστη, στην Αλεξανδρούπολη και πρόκειται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για ομογενή από την πρώην ΕΣΣΔ, όπως και το θύμα της δολοφονίας.

Ο δράστης σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες του XanthiPress.gr έχει ομολογήσει το φόνο, ενώπιον των Αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης που μετέβησαν στην Αλεξανδρούπολη από το πρωί και τον ανέκριναν για ώρες. Το κίνητρο του φόνου φαίνεται να είναι οι προσωπικές διαφορές ενώ η από την Ασφάλεια της Ξάνθης συνεχίζεται η προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του στυγερού εγκλήματος σε βάρος του 56χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, με πολλές μαχαιριές στο σώμα του.

Σύντομα ο δράστης της δολοφονίας θα μεταφερθεί στην Ξάνθη, όπου θα οδηγηθεί στην Εισαγγελεία για να απολογηθεί και να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr