Στα άγονα νοσοκομεία το Νοσοκομείο Δράμας- Ανοικτές θέσεις ειδικευόμενων

11 Νοεμβρίου 201610:23

Από τις 8 Νοεμβρίου το Νοσοκομείο Δράμας εντάχθηκε στα άγονα νοσοκομεία για ειδικευόμενους παθολογίας και χειρουργικής .

Υπάρχουν ανοικτες θέσεις ειδικευόμενων στο ΓΝ Δράμας για τελειόφοιτους ιατρικής και νέους αγροτικούς ιατρούς από την περιφέρεια Ανατ.Μακεδονίας-Θράκης που τυχόν ενδιαφέρονται για ειδίκευση στις ανωτέρω ειδικότητες.

“Όσοι έρθουν θα φύγουν με ωριμότερη ιατρική συνείδηση και πείρα. Το νοσοκομείο Δραμας δίνει ενδεικτικά 3 χρόνια ειδικότητα παθολογιας, 1,5 καρδιολογία , 1,5 χειρουργική και πλήρη ειδικότητα γενικής ιατρικης. Επίσης υπάρχουν κενές θέσεις και στις εργαστηριακές ειδικότητες (μικροβιολογικό, ακτινολογικό).

Πιστεύουμε ότι η εργασία ως ειδικευόμενος στη Δράμα έχει ορισμένα πλεονεκτήματα, όπως χαμηλό κόστος ενοικίου-ζωής σε σχέση με μεγαλύτερες πόλεις και ευρύτερη εκπαίδευση σε ποικιλία περιστατικών από διάφορες υπο-ειδικότητες και για αυτό ζητούμε τη συμβολή σας στην προσπάθεια μείωσης του brain drain και στήριξης της επαρχίας.” , καταλήγει ο κος Ανδρέας Ξάνθης, PhD, MSc, Παθολόγος, Γραμματέας ένωσης ιατρώνΕΣΥ ΓΝ Δράμας

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr