spitha_komotini

Επιμένει η “Σπίθα” στην Κομοτηνή και στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ !

9 Ιουλίου 201104:36

spitha_komotiniΓέμισε και πάλι η πόλη της Κομοτηνής με αφίσες από τους «Σπίθες» της Θράκης, στις οποίες ασκείται σκληρή κριτική στους Θρακιώτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την ψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Οι αφίσες έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα το πρωί , οπότε μέλη των «Σπιθών» προφανώς προέβησαν σε νυχτερινή επιχείρηση τοιχοκόλλησης.

Σε νέα απάντηση τους στον υφυπουργό Δικαιοσύνης, βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Πεταλωτή αναφέρουν ότι «αποτελεί πρωτάκουστη πρόκληση ο υφυπουργός Δικαιοσύνης (!) να καλεί τους εισαγγελείς να κινηθούν εναντίον των διακινητών μιας αντικυβερνητικής αφίσας, που δεν έχει καμμία επιλήψιμη λέξη και απολύτως κανένα υπονοούμενο βίας». Ενώ σε δεύτερη ανακοίνωση τους εκφράζουν τη θέση τους σχετικά με τον βαλλόμενο ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίον αναφέρουν χαρακτηριστικά «Μένουμε πραγματικά έκπληκτοι από την εργώδη προσπάθεια να χρεώσουν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο ΟΛΕΣ τις αντιδράσεις στο μνημονιακό ξεπούλημα της χώρας».

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Νέα απάντηση στον Γιώργο Πεταλωτή από την «Σπίθα» Κομοτηνής

Εκφράζοντας τον απροκάλυπτο πλέον πανικό του καθεστώτος ενώπιον των λαϊκών αντιδράσεων, ο συμπολίτης μας βουλευτής και μέλος της κυβέρνησης Γιώργος Πεταλωτής προέβη σε νέες ελεεινές δηλώσεις εναντίον μας – δηλώσεις φασιστικές με όλη τη σημασία του όρου. Στον Τύπο της 5ης Ιουλίου διαβάσαμε τα κάτωθι λεγόμενά του: «Σύμφωνα με τον νόμο ο εισαγγελέας όταν πέφτει στην αντίληψή του αξιόποινη πράξη που δεν απαιτείται έγκληση από το θιγόμενο, βεβαίως και υποχρεούται να παρεμβαίνει». Και αναφερόμενος στην αφίσα μας είπε: «Εκεί και αν χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση»!

Αποτελεί πρωτάκουστη πρόκληση ο υφυπουργός Δικαιοσύνης (!) να καλεί τους εισαγγελείς να κινηθούν εναντίον των διακινητών μιας αντικυβερνητικής αφίσας, που δεν έχει καμμία επιλήψιμη λέξη και απολύτως κανένα υπονοούμενο βίας! Και τι υφυπουργός; Μιας κυβέρνησης που ξεπουλάει αδιάντροπα τη χώρα, μετά την πολύχρονη λεηλασία της από το κυβερνών κόμμα! Είχε μάλιστα και … άποψη για το τι ξέρει και τι όχι ο Μίκης Θεοδωράκης σχετικά με την πρωτοβουλία μας – και γελοιοποιήθηκε βεβαίως διπλά από την άμεση αντίδραση εκείνου!

Εμείς, μέσα από τον “Αντιφωνητή”, καλέσαμε τον Γ.Π. πριν λίγο καιρό να παραιτηθεί από κυβερνητικός εκπρόσωπος Τύπου, ελπίζοντας ότι κάτι σαν…τσίπα ίσως θα πρυτάνευε, παρά το στενά κομματικό του συμφέρον. Δυστυχώς τίποτε τέτοιο δεν βλέπουμε να συνέβη. Επειδή όμως η λογική κατάληξη της κατρακύλας είναι (πολύ απλά) ο πάτος, καλούμε τον Γ.Π. να αντιληφθεί πού ακριβώς βαδίζει. Εμείς πάντως τον ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούμε, ούτε από αυτόν (με τους εισαγγελείς), ούτε από το κόμμα του (με τα ΜΑΤ). Αν νομίζει ότι είναι μέλος χουντικής κυβέρνησης ή ότι με τις πλάτες των ξένων τραπεζιτών και χρηματιστών θα μας πατάει όλους το κεφάλι, χωρίς να βγάζουμε άχνα, πλανάται πλάνην οικτράν. Τον πληροφορούμε ότι θα απαντούμε σε κάθε προστυχιά που θα επιχειρείται σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας!

Η θέση των «Σπιθών» Θράκης απέναντι στον βαλλόμενο ΣΥΡΙΖΑ

Ως θρακικές Σπίθες, στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στην υπεράσπιση της αλήθειας απέναντι σε ένα σκοτεινό σύστημα άθλιας προπαγάνδας, εκφράζουμε τη θέση μας σχετικά με τον βαλλόμενο ΣΥΡΙΖΑ. Μένουμε πραγματικά έκπληκτοι από την εργώδη προσπάθεια να χρεώσουν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο ΟΛΕΣ τις αντιδράσεις στο μνημονιακό ξεπούλημα της χώρας. Η εξωνημένη κυβέρνηση θέλοντας να εξορίσει τους απλούς πολίτες – αγορητές από την Αγορά, πασχίζει να ταυτίσει όλη τη λαϊκή οργή με ένα κόμμα, ώστε αφʼ ενός να την υποσκάψει και αφʼ ετέρου να αλλάξει την συζήτηση: να μην μιλάμε πια για το συντελούμενο έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας αλλά για κομματικές κόντρες! Έφτασε να μας απειλεί ο Υπουργός Χημικών και Δακρυγόνων ότι – μετά τα ΜΑΤ – και οι οπαδοί τους θα αναλάβουν τη συμμόρφωσή μας!

Εμείς ως ΣΠΙΘΕΣ ΘΡΑΚΗΣ:

– Καταγγέλουμε την πρόστυχη κυβερνητική προπαγάνδα και τις προφανείς της, άνομες στοχεύσεις

– Υπερασπιζόμαστε αναφανδόν το δικαίωμα του ΣΥΡΙΖΑ και των μελών του (παρά τις διαφορετικές μας απόψεις στα εθνικά θέματα) να διαδηλώνουν και να αντιτίθενται στην επερχόμενη πτώχευση, χωρίς την υποχρέωση να απολογούνται στον κάθε …Παπουτσή!

– Καλούμε κάθε Θρακιώτη, ανεξαρτήτως κομματικής ένταξης, να υπερασπίσει την επιβίωσή του και το μέλλον των παιδιών του, αντιστεκόμενος στη δρομολογημένη συλλογική μας καταστροφή.

ΟΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ, ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΙ! ” καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

KomotiniPress.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr