Σπείρα ανήλικων υπεύθυνη για 14 κλοπές δίκυκλων στην Ξάνθη-Από 10 έως 15 ετών οι 5 δράστες

10 Οκτωβρίου 201614:37

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δεκατέσσερις κλοπές δίκυκλων οχημάτων, που διαπράχθηκαν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2016, στο νομό Ξάνθης.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ημεδαπών, ηλικίας 15, 14, 13, 12 και 10 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από χωριά και την πόλη της Ξάνθης, συνολικά δεκατέσσερα δίκυκλα (7 μοτοποδήλατα και 7 μοτοσικλέτες).

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν έξι από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σημειώνεται ότι οι δράστες, ηλικίας 15, 13, 12 και 10 ετών έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr