Σπείρα ανηλίκων έκλεψε 4 μηχανάκια τον Οκτώβριο στην Ξάνθη

16 Νοεμβρίου 201612:47

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις κλοπές δίκυκλων οχημάτων, που είχαν διαπραχθεί κατά το μήνα Οκτώβριο του 2016, στην πόλη της Ξάνθης.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, ηλικίας 15, 14, 13 και 12 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 5 έως 23-10-2016, αφαίρεσαν από την πόλη της Ξάνθης, συνολικά τέσσερα δίκυκλα (2 μοτοποδήλατα και 2 μοτοσικλέτες).

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr