Σπείρα 5 ανηλίκων έκλεβε μοτοσικλέτες στην Κομοτηνή ! 16 ετών ο μεγαλύτερος

24 Μαΐου 201513:29

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, μία κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας και μία απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί, πρώτες πρωινές ώρες της 22-5-2015, στην πόλη της Κομοτηνής.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία πέντε (5) ημεδαπών, ηλικίας 16, 12, 12, 13 (άντρες) και 13 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της απόπειρας κλοπής.

Συνελήφθησαν προχθές (22-5-2015) το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς τέσσερις (4) από τους δράστες, ηλικίας 13, 12, 12 (άντρες) και 13 (γυναίκα) ετών.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι οι δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, με διαφορετικές συνθέσεις, αφαίρεσαν, από την πόλη της Κομοτηνής, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ακόμη μια, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν δίκυκλο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται ότι ο 12χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr