Σπαρτιάτικες χυλοπίτες με θρυμματισμένη φέτα

27 Απριλίου 201409:01

Το φαγητό της λύτρωσης, γρήγορο, εύγευστο, ελαφρύ και χορταστικό. Προσθέστε προς το τέλος του μαγειρέματος και μερικά κομμάτια από ψαχνό αρνιού αν περίσσεψε από το πασχαλινό τραπέζι και θα έχετε ένα καινούριο πιάτο.

Από την Ηλία Μαμαλάκη

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο www.olivemagazine.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr