«Σπάει» τα κοντέρ του YouTube το 50 Shades of Grey

3 Αυγούστου 201410:25

Με «ταχύτητα φωτός» προβλήθηκε το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας 50 Shades of Grey, καθώς μόλις βγήκε στην δημοσιότητα τα views πήραν «φωτιά».

Αυτός ήταν εξάλλου ο σκοπός του μάρκετινγκ, ο οποίος ήταν να τραβήξει τα βλέμματα του κοινού πάνω του και να θέλει να βλέπει τα hot αυτά αποσπάσματα ξανά και ξανά.

Ωστόσο, μέσα σε λίγες μέρες αφότου την πρώτη του κυκλοφορία, το trailer «έσπασε» το ρεκόρ με τα περισσότερα views μέσα στο 2014, αφού συγκέντρωσε 36,4 εκατομμύρια σε μόλις μία εβδομάδα.

Μάλιστα, το βίντεο που θεωρήθηκε ως «αυστηρώς ακατάλληλο» συγκέντρωσε μέσα σε μία μέρα 1,2 εκατομμύρια likes, share και σχόλια στα social media, κάτι που το κάνει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλές trailer της χρονιάς.

Η πρώτη προβολή της ταινίας θα είναι στις 14 Φεβρουαρίου το 2015 και πρόκειται να μας απασχολήσει πολύ καθώς όλοι θέλουν να αντικρύσουν τόσο τις 50 αποχρώσεις του γκρι, όσο και τις σεξουαλικές στιγμές που θα εμπεριέχει.

Πηγή:www.peoplegreece.com

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr