Σοβαρό τροχαίο μπροστά στα Νεκροταφεία της Ξάνθης. Σύγκρουση τρακτέρ με μοτοσικλέτα ! (video)

18 Μαΐου 201316:34

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ τρακτέρ και μοτοσικλέτας σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 μ.μ. του Σαββάτου μπροστά στα Νεκροταφεία της Ξάνθης.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα από τις γραμμές του τραίνου προς Κομοτηνή, όταν στη διασταύρωση του συνοικισμού πετρελαιαποθηκών, μπροστά στα Κοιμητήρια του έκοψε το δρόμο ένα μικρό τρακτέρ. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να ακουστεί δυνατός θόρυβος και να εκσφενδονιστεί στα χωράφια, σε απόσταση δεκάδων μέτρων, τόσο η μοτοσικλέτα όσο και οι δύο αναβάτες της.

Ο συνοδηγός, πιο άτυχος, πετάχτηκε αρκετά πιο μακριά και τραυματίστηκε σοβαρά ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά. Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που έσκασε το πίσω δεξί λάστιχο του τρακτέρ.

Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο ασθενοφόρα που διακόμισαν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο της Ξάνθης καθώς και το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Ξάνθης.


atihima nekrotafeia 1 atihima nekrotafeia 2 atihima nekrotafeia 0 atihima nekrotafeia 4 atihima nekrotafeia 3

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr