Ας σοβαρευτεί ο Χρήστος Μέτιος με τα δελτία τύπου

18 Δεκεμβρίου 201719:51

Αν και η δουλειά μας είναι να αποτυπώνουμε τα γεγονότα μερικές φορές όταν οι πολιτικοί μας περνάνε όλους, μμε και πολίτες για “ντουγάνια” δεν γίνεται να μην τα σχολιάσουμε. Η ομάδα του Περιφερειάρχη τον εκθέτει διαρκώς ειδικά με τις ανακοινώσεις με τελευταία την γέφυρα Κομψάτου . Με δελτίο τύπου και τίτλο “Ξανά σε κυκλοφορία η παλιά γέφυρα Κομψάτου με απόφαση του Περιφερειάρχη” ανακοινώνουν στους πολίτες ότι ο Χρήστος Μέτιος το αποφάσισε και έτσι η γέφυρα επιδιορθώθηκε. 

Αφού λοιπόν από τις αποφάσεις του Μέτιου κρέμονται όλα γιατί δεν αποφασίζει μια και καλή για όλα τα προβλήματα της Περιφέρειας να τελειώνουμε. 

“Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, άνοιξε ο επαρχιακός δρόμος Κομοτηνής – Ιάσμου στην θέση της παλιάς γέφυρας του ποταμού Κομψάτου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχων και δοκιμαστικών φορτίσεων που διενεργήθηκαν από την Εγνατία Οδός Α.Ε. και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, καθώς και εργασιών προστασίας και σήμανσης που εκτελέστηκαν, προέκυψε ότι η γέφυρα μπορεί να δοθεί ξανά σε κυκλοφορία για διέλευση Ι.Χ. αυτοκινήτων και λεωφορείων. Αντίθετα, η γέφυρα θα παραμείνει κλειστή για φορτηγά τριών ή περισσότερων αξόνων.

Με τον τρόπο αυτό, αποκαθίσταται η οδική κυκλοφορία στην περιοχή, μετά τη διακοπή της στις 10 Σεπτεμβρίου με απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Η στατική επάρκεια της γέφυρας θα ενισχυθεί περαιτέρω με ευθύνη της Περιφέρειας ώστε σύντομα να είναι δυνατή και η διέλευση φορτηγών τριών ή περισσοτέρων αξόνων.”

Άντε με το καλό να βρει χρόνο να αποφασίσει ο Περιφερειάρχης να δοθεί στην κυκλοφορία και για τα υπόλοιπα οχήματα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr