Σόνια Θεοδωρίδου: Αυστηρή προειδοποίηση προς την Περιφέρεια για το σπίτι του Χατζηδάκι

10 Μαΐου 201612:18

Αυστηρή προειδοποίηση προς την Περιφέρεια ΑΜ-Θ για την αισθητική με την οποία προσέγγισαν κάποιοι την ιδέα της λειτουργίας ενός καφέ-μπαρ στο Σπίτι Σκέψης και Πολιτισμού στην Ξάνθη, το σπίτι όπου γεννήθηκε ο μεγάλος Δημιουργός Μάνος Χατζηδάκις, απηύθυνε μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής η διάσημη υψίφωνος Σόνια Θεοδωρίδου.

sonia-theodoridou«Δεν μπορεί στον ένα όροφο να κάνουν πρόβα τα παιδιά στην Μουσική και στον άλλο όροφο να λειτουργεί μπαρ, όπου ξέρουμε πόσο δυνατά παίζουν τη μουσική τους. Δεν λέω πως δεν πρέπει να λειτουργήσει ένα καφέ για να βγαίνουν τα λειτουργικά έξοδα, ωστόσο υπάρχουν τρόποι που να ταιριάζουν στα πιστεύω του Μάνου Χατζηδάκι, του οποίου σίγουρα δεν του αρέσει από κει που βρίσκεται. Εάν δεν γίνουν διορθωτικές κινήσεις σκέφτομαι να αποσύρω τη συλλογή που δώρισα χίλιες παρτιτούρες του Μάνου Χατζηδάκι και πολλά βιβλία για τη Μουσική. Θα πρέπει να αντιδράσουν κι άλλοι γι’αυτό, αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας», σημείωσε καταλήγοντας η κ. Θεοδωρίδου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr