ΣΟΚ – Ο Δήμος Πρότυπο διαγράφει πολιτικούς γίγαντες

19 Φεβρουαρίου 201921:47

Κρίση φαίνεται να περνάνε τα γυμναστήρια της Ξάνθης αφού οι Ξανθιώτες δεν χρειάζονται να χύνουν ιδρώτα για να κάνουν Six Pack, αρκεί να ενημερώνονται για τους υποψήφιους δημάρχους και τις ανακοινώσεις τους. Το εγγυημένο γέλιο που προσφέρουν, κάνουν κοιλιακούς μέχρι να πεις “Δήμος Ξάνθης”

Έτσι και την Τρίτη, ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος διέγραψε από την παράταξη του τους, Πασχάλη Λύρατζη ,Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ, Μούρκα Χρήστο και Μπογιάρ Αχμέτ Σελαϊντήν 

Πως θα ζήσει ο μέσος Ξανθιώτης μετά από αυτές τις απώλειες, άγνωστο. Ομως τα μεγάλα προβλήματα για τον Δήμαρχο Σβήστρα ξεκινούν τώρα, και ειδικά με το καρναβάλι. Ο Πασχάλης Λύρατζης είχε καταφέρει να το κάνει το χειρότερο των Βαλκανίων, και τώρα ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος θα κληθεί να βρει αντικαταστάτη να το αποτελειώσει, πράγμα αδύνατον

Αναλυτικά η ανακοίνωση μαχαιριά

Στη συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, αποφασίσθηκε ότι ο μεν δημοτικός σύμβουλος Πασχάλης Λύρατζης μετά την ανακοίνωσή του ως επικεφαλής δικής του δημοτικής κίνησης, οι δε Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ, Μούρκας Χρήστος και Μπογιάρ Αχμέτ Σελαϊντήν ως υποψήφιοι άλλης δημοτικής κίνησης, αναμφίβολα έθεσαν εαυτούς εκτός παράταξης.

Η βασική αρχή της δημοτικής παράταξής μας ήταν και είναι το γενικό συμφέρον του Δήμου μας και των συμπολιτών μας, έναντι του προσωπικού και αυτό συνεχίζουμε να υπηρετούμε.

Όποιος υπερβαίνει το πλαίσιο αρχών μας, δεν μπορεί να συνεχίσει να συμπράττει μαζί μας με νοοτροπίες προσκολλημένες στο παρελθόν.

Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας. Οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι προφανώς όφειλαν και να παραιτηθούν από οποιαδήποτε θέση ευθύνης καταλαμβάνουν σε Νομικά Πρόσωπα ή Επιτροπές του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε τους συγκεκριμένους κυρίους για την έως τώρα παρουσία τους και τους ευχόμαστε καλή τύχη.

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr