Θ. Κωστούλας: 50-50 οι πιθανότητες με Άρη. Σοβαρή η Ξάνθη με μεγάλους

31 Ιανουαρίου 201001:50

Την πεποίθησή του ότι η Skoda Ξάνθη θα εμφανιστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στα παιχνίδια με τον Άρη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο εξέφρασε ο εκ των αρχηγών της ομάδας Θανάσης Κωστούλας σε συνέντευξη που έδωσε στο WEB TV του XanthiPress.gr.

Ο έμπειρος αμυντικός σημείωσε, μεταξύ άλλων,  ότι η αναμέτρηση στην Κομοτηνή άφησε μια πικρή γεύση σε όλους, όμως καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, οι παίκτες θα κάνουν το καθήκον τους ώστε να μην κινδυνέψει η ομάδα.

Σε ότι αγορά στο ματς του Κυπέλλου με τους κιτρινόμαυρους σημείωσε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης παραμένουν 50-50 για τις δύο ομάδες. Υπήρχαν καλύτερες και χειρότερες δυνατές κληρώσεις σημείωσε αλλά το ματς του Κυπέλλου θα απασχολήσει την ομάδα μετά τους αγώνες στο πρωτάθλημα καθώς είναι υποχρεωμένη να βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι η απόδοση της ομάδας ανεβαίνει κατακόρυφα, όταν αγωνίζεται με ισχυρούς αντιπάλους ο Θανάσης Κωστούλας υπογράμμισε ότι οφείλεται τόσο στη συγκέντρωση και την ετοιμότητα των παικτών όσο στο γεγονός  ότι ο τρόπος παιχνιδιού των ομάδων αυτών, ευνοεί το αγωνιστικό πλάνο της  Ξάνθης και της δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί καλύτερα. Αυτό συμβαίνει και με τον Άρη, που ίσως

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr