papadimitriou_antio

Και τώρα μεταγραφές για τη Skoda Ξάνθη

30 Μαΐου 201015:31

papadimitriou_antioΗ χρονιά τελείωσε με τους παίχτες από εδώ και πέρα να κάνουν τις καθιερωμένες τους διακοπές για να είναι έτοιμοι στις αρχές Ιουλίου για την έναρξη της προετοιμασίας .  

Για κάθε ομάδα από εδώ και πέρα  όπως και για την Skoda Ξάνθη αρχίζει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς. Για την ομάδα της Ξάνθης αυτός ο προγραμματισμός άρχισε νωρίς με αποδεσμεύσεις παικτών και αναδιάρθρωση του τεχνικού επιτελείου.

Ο κόσμος της ομάδας από την πλευρά του περιμένει μετά το τέλος της φετινής χρονιάς  ριζικές αλλαγές σε πολλούς τομείς . Ο πρώτος από αυτούς  ήταν τα διαρκείας τα οποία ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής. Η ανακοίνωση ικανοποίησε τον περισσότερο κόσμο και φαίνεται ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη υποστήριξη της ομάδας τη νέα χρονιά.

Όμως άλλο είναι αυτό που απασχολεί τους ξανθιώτες φιλάθλους, καθώς αγνοούν και εδώ και καιρό αξιόλογες μεταγραφές. Τα τελευταία χρόνια παίκτες αμφιβόλου αξίας στελέχωσαν την ομάδα και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν  παίχτες όπως ο Εmerson kαι o Radzinski  και μιλούν για “καραβιές”.  Σκληρή κουβέντα η τελευταία περί “καραβιών”  αλλά δεν την αναφέρουν μόνο οι φίλαθλοι της ομάδας αλλά και ουδέτεροι. Ακολουθεί απόσπασμα αθλητικής ιστοσελίδας για την άποψη των άλλων γύρω από την τελευταία πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και για τις μεταγραφές:

 Skoda Ξάνθη: “Μια προσευχή ψάχνω να βρω…”
Σίγουρα ο Χρήστος Πανόπουλος δεν σκεφτόταν την Αγγελική Ηλιάδη όταν προσευχόταν, αλλά το πως θα σωθεί αυτή η ομάδα που θύμιζε περισσότερο πύργο της Βαβέλ. Τελικά οι προσευχές του εισακούστηκαν και η Ξάνθη παρέμεινε στην Σούπερ Λιγκ την τελευταία αγωνιστική.

Τι κρατάμε: Κιντάνα, Πόι, Βάλλας και Κωστούλας έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν την ομάδα. Πρέπει να μείνουν.

Τι πετάμε: Όχι άλλες καραβιές ξένων παικτών!

Αποτέλεσμα: Τυχερή…

Φέτος η ομάδα δείχνει να αλλάζει ρότα στον τομέα των μεταγραφών με την ενεργοποίηση του Γιάννη Παπαδημητρίου. Συχνά ταξίδια στο εξωτερικό του τεχνικού διευθυντή  για παρακολούθηση παιχτών, ενίσχυση του τμήματος scouting και άλλες ενέργειες δείχνουν ότι στην ομάδα δεν θέλουν να επαναλάβουν  τα λάθη του παρελθόντος. Και καθώς πλησίασε το καλοκαίρι,  ήδη έχει αρχίσει η μεταγραφολογία από τις εφημερίδες. Πολλά γράφονται και ακούγονται για τους Νταλμά, Κανακούδη , Ιάκομπ και άλλους παίκτες που έχουν ακουστεί για την Skoda Ξάνθη ενώ στις αγορές της Ισπανίας , της  Γαλλίας και της κεντρικής Ευρώπης  φαίνεται πως επικεντρώνουν  οι ιθύνοντες της ομάδας.

Ταυτόχρονα όμως, καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι από οικονομικής πλευράς, οι ομάδες δύσκολα θα ανοιχτούν για μεγάλες μεταγραφές  και σίγουρα κάθε κίνηση που θα γίνει θα  εξεταστεί πολύ προσεκτικά  πριν γίνουν οι τελικές επαφές. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα αναμένουν τις τελικές ανακοινώσεις της ομάδας καθώς είναι γνωστό ότι στην Ξάνθη, μετεγγραφή που προαναγγέλεται δεν πραγματοποιείται ποτέ. Η ανάλυση της στατιστικής λέει ότι σε ποσοστό 99% οι μετεγγραφές της Ξάνθης, αποκαλύπτονται, όταν τις ανακοινώνει η ΠΑΕ και δεν έχουν διαρρεύσει νωρίτερα.

 

 

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr