Σκληρή ανακοίνωση των συνδικαλιστών της Αστυνομίας Ξάνθης για την επίμονη δίωξη της Σ. Τζατζάνα

18 Φεβρουαρίου 201400:05

Σκληρή ανακοίνωση σε βάρος της ηγεσίας της Αστυνομίας εξέδωσε λίγο πριν την εκδίκαση στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της υπόθεση της συνδικαλίστριας Σταυρούλας Τζατζάνα, η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης.

Όπως είναι γνωστό η Πρόεδρος των Αστυνομικών της Ροδόπης, είχε παραπεμφθεί στο Πρωτοβάθμια Πειθαρχικό Συμβούλιο, κατηγορούμενη ότι συμμετείχε σε ειρηνική διαδήλωση έξω από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, όταν αυτό μετατράπηκε σε Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών.  Όμως παρά την ομόφωνη αθώωσή της, η συνδικαλίστρια της Αστυνομίας παραπέμπτεται και στο Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο, κίνηση που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε όλη τη χώρα.  Η ανακοίνωση των συνδικαλιστών από την Ξάνθη, αναφέρει:

Ήμουν και εγώ εκεί….No 2

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης μετά από την θριαμβευτική απόφαση με 5-0 υπέρ της αθωότητας της συναδέλφου μας ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλας , το λιγότερο που θα περίμενε θα ήταν ο σεβασμός στους συναδέλφους Αξιωματικούς μας, που καθαρά και ξάστερα αποφάσισαν υπέρ της ελευθερίας της συνδικαλιστικής δράσης.

   Όμως όπως φαίνεται κάποιοι, παρότι τάσσονται στις ανοιχτές πόρτες υπέρ της συνδικαλιστικής δράσης, όταν κλείνουν αυτές προσπαθούν να τον χτυπήσουν ύπουλα. Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης έχοντας εμπιστοσύνη στο δίκαιο, θα βρίσκετε αύριο 21 Φλεβάρη ,έξω από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο ώστε να διατρανώσει την υποστήριξη του στην Σταυρούλα ΤΖΑΤΖΑΝΑ!

    Όπως και την πρώτη φορά θα κλείσουμε με τις ίδιες θύμισες. Στην απαρχή του σωματείου μας, πριν 27 χρόνια, η φυσική ηγεσία του νομού μας, μας είχε επισημάνει σε συνάντηση που είχε επιδιώξει μαζί μας, ότι ο συνδικαλισμός είναι για δεντροφυτεύσεις και εκδηλώσεις, εμείς λοιπόν λέμε στους νοσταλγούς του παρελθόντος ότι δεν θα τους κάνουμε το χατίρι, ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν….

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr