Η Σκάρλετ χρησιμοποιεί το 100% του μυαλού της: Πρώτο τρέιλερ για τη «Lucy»

7 Απριλίου 201412:00

Μετά από την πρώτη φωτογραφία ήλθε η στιγμή να δούμε το πρώτο τρέιλερ της νέας περιπέτειας του Λικ Μπεσόν, «Λούσι», για την οποία θα ανυπομονούσαμε ελάχιστα, αν η πρωταγωνίστρια δεν ήταν η Σκάρλετ Γιόχανσον σε μια από τις πιο action εμφανίσεις της, μαζί με το κόμικ alter ego της, τη Μαύρη Χήρα.Ο Μπεσόν, συνηθισμένος στις «σιδερένιες» γυναικείες παρουσίες των ταινιών του (με σημαία τη Νικιτα) πλάθει μια ιστορία με επίκεντρο μια ισχυρή ουσία που μεταμορφώνει κυριολεκτικά την ηρωίδα, της προσδίδει δύναμη, διαύγεια μυαλού, τηλεπαθητική ικανότητα, εκρηκτικότητα, αντοχή στον πόνο και ευκολία στην πρόσληψη οποιασδήποτε γνώσης και πληροφρορίας. Από όργανο στα χέρια συμμορίας ναρκωτικών, η κοπέλα γίνεται επικίνδυνο όπλο και υποθέτουμε ότι μόλις συνειδητοποιήσει τις νέες της ικανότητες θα πάρει το παιχνίδι στα χέρια της.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τη «Λούσι» να βασανίζεται στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών, αλλά να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, να αντιστρέφει στους όρους και να γίνεται αυτή που δε θέλεις να συναντήσεις στο δρόμο σου, αν δεν είστε στο ίδιο στρατόπεδο. Οι εικόνες και ο ρυθμός αυτού του τυπικού μπεσονικού flick είναι στα όρια του βιντεογκέιμ και η «Λούσι» υπόσχεται μια φουτουριστική εκδοχή της γυναίκας-εκδικητή που από θύμα γίνεται τιμωρός με τη βοήθεια των «μαγικών» του καθηγητή Μόργκαν Φρίμαν. Με άλλα λόγια, επιτρέπεται οτιδήποτε μπορεί να δικαιολογήσει την εκρηκτική δράση.

Η ταινία που υποστηρίζεται από την εταιρία του EuropaCorp, με επικεφαλής τον Κριστόφ Λαμπέρ, η οποία συνεχίζει τη δραστηριότητά της με αγγλόφωνες ταινίες μετά την εμπορική επιτυχία του «Taken», της ταινίας που μετατράπηκε σε φραντσάιζ.

Πηγή : e-go.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr