Σύσκεψη του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας με Καραλίδη-Ζαγναφέρη. Πρόταση για άσκηση ετοιμότητας !

22 Ιουλίου 201419:40

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείςπου συμμετέχουν στο συντονιστικό όργανο της πολιτικής προστασίας έχοντας ως στόχο να σχεδιαστεί η αντιμετώπιση σεισμικών φαινομένων στη περιοχή.

Παράλληλα συζητήθηκε και η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί σχετικά με τον έλεγχο αντισεισμικότητας των δημόσιων κτιρίων και την αντοχή που μπορεί να έχουν σε ένα τέτοιο φαινόμενο. Ο χρόνος που πραγματοποιήθηκε δεν είναι τυχαίος ενώ στη σύσκεψη που συγκλήθηκε από την υφιστάμενη ηγεσία της περιοχής, κλήθηκε και συμμετείχε και ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης.

Ωστόσο πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη προς το γραφείο πολιτικής προστασίας και τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη είναι να πραγματοποιηθεί αντίστοιχη άσκηση για ενημέρωση και αντιμετώπιση εκκένωσης την ώρα του σεισμού καθώς και αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων σε σχολικές μονάδες της περιοχής αμέσως μόλις ξεκινήσει η σχολική χρονιά.

siskepsi 2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr