Σύσκεψη στον Δήμο Ξάνθης για την Πολιτική Προστασία

28 Νοεμβρίου 201616:15

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 στο Δημαρχείο Ξάνθης μετά το έκτακτο δελτίο καιρού που εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για επιδείνωση του καιρού και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτη Ταρενίδη παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Θωμάς Ηλιάδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για τον συντονισμό των προσπαθειών ενόψει της κακοκαιρίας έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που ίσως προκύψουν, ενώ θα βρίσκεταισε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Ο Δήμος Ξάνθης είναι έτοιμος  να επιλύσει τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν από την κακοκαιρία που επίκειται, ενώ από την ένταση των φαινομένων και τη διάρκειά τους θα εξαρτηθεί και η άμεση αντιμετώπισή τους.

Συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr