Αλυσίδα αλληλεγγύης από τον Δήμαρχο Ξάνθης μετά από την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων

3 Μαρτίου 202011:32

Την πρόθεσή του να συνδράμει τους οικονομικούς και πολιτιστικούς φορείς της πόλης που επλήγησαν οικονομικά από την ακύρωση του Καρναβαλιού, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας ενάντια στον κορονοϊό, υποστηρίζει αυτή την στιγμή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, σε κοινή σύσκεψη των φορέων, ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης. 

Πιο συγκεκριμένα, δεν αποκλείεται -σύμφωνα με πληροφορίες- ο κ. Τσέπελης να επιχορηγήσει οικονομικά τους επηρεαζόμενους από την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων φορέων, και μάλιστα κατά προτεραιότητα τους πολιτιστικούς συλλόγους, με την σκέψη ακόμη και τα τρόφιμα που είχαν προμηθευτεί για τις εκδηλώσεις τους και δεν καταναλώθηκαν να προωθηθούν στις ένοπλες δυνάμεις που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο ελληνοτουρκικό σύνορο στον Έβρο, ώστε να δημιουργηθεί μια λογική αλυσίδα αλληλεγγύης μεταξύ φορέων.

Πλήρης εικόνα από την έκτακτη συνεδρίαση θα υπάρχει εντός της επόμενης ώρας. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr