Σύρραξη στο Παζάρι της Ξάνθης: Επιχείρησαν να λυντσάρουν την εφοριακό που κατέγραψε παράβαση σε έμπορο χωρίς ταμειακή !

14 Δεκεμβρίου 201318:01

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λαϊκή Αγορά της Ξάνθης. Μια άτυχη εφοριακός επιχείρησε να κάνει προγραμματισμένο έλεγχο στους παραγωγούς και τους εμπόρους της Λαϊκής Αγοράς για την ύπαρξη ταμειακών μηχανών.

Σε μια περίπτωση διαπίστωσε παράβαση από έναν έμπορο ο οποίος δεν διέθετε ταμειακή μηχανή και δεν εξέδιδε νόμιμα παραστατικά. Αν και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν γνώριζε ότι υποχρεούται στην έκδοση αποδείξεων από ταμειακή μηχανή, η υπάλληλος της ΔΟΥ Ξάνθης, επεσήμανε ότι πρέπει να καταγράψει την παράβαση.

Στο σημείο εκείνο επενέβησαν άλλοι έμποροι –κυρίως- και παραγωγοί του παζαριού οι οποίοι κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον της. «Έπεσαν» πάνω της και δεν την άφηναν να καταγράψει την παράβαση που είχε διαπιστώσει θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό μπορούν να την αποτρέψουν !

Έντρομη η γυναίκα από τη συμπεριφορά που αντίκρυσε !

Η γυναίκα έντρομη, βρέθηκε ανάμεσα σε έναν όχλο που της απαγόρευε να καταγράψει την παράβαση, που διαπίστωσε. Η σκηνή προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στους καταναλωτές που την παρακολούθησαν και με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, η κατάσταση αποκλιμακώθηκε μετά αρκετά λεπτά, με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, με την εφοριακό σοκαρισμένη από τη συμπεριφορά που συνάντησε.

Σύμφωνα με λογιστές και ανθρώπους της αγοράς, η υποχρέωση ύπαρξης ταμειακής μηχανής για τους εμπόρους – όσο και για τους παραγωγούς- στις Λαϊκές Αγορές, θεωρείται αυτονόητη.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr