ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: Καμιά απάντηση γιατί απομακρύνθηκε ο νόμιμος Μουφτής από τον Χ. Ζεϊμπέκ

15 Ιουλίου 201614:34

Με δύο υβριστικά – όπως συνήθως – δελτία τύπου και με φασιστική ρητορική που θα ζήλευε και η Χρυσή Αυγή, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης απαντά σε “βλάκες” και “γνωστούς κύκλους” σχετικά με τα γεγονότα στην Γλαύκη.

Ο ρόλος της Νομαρχιακής είναι πλέον γνωστός, πιστός στις κυβερνητικές εντολές, πιστός σε φασιστικές νοοτροπίες, πιστός ακόμα όπως φαίνεται και στις επιδιώξεις του Προξενείου. Δεν περιμένει κανείς να ντραπεί για τις κωλοτούμπες τους, δεν περιμένει κανείς να ντραπεί για την διάλυση της οικονομίας και της κοινωνίας, από εδώ και πέρα δεν πρέπει να περιμένει κανείς να ντραπεί και για τις θέσεις τους στα Εθνικά Θέματα. 

Θαυμάστε λεξιλόγιο από τους αυτοδιοριζόμενους καλύτερους:

Το βίντεο που αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα xanthinews,  αναρωτιόμαστε τι δείχνει!

Αυτοδιαψεύδονται, λόγω αφέλειας ή βλακείας ή και τα δύο μαζί; Αναρωτιόμαστε.

Δεν σεβάστηκαν ούτε τον νεκρό ούτε την οικογένεια.

Δείτε το βίντεο εδώ

Και η ανακοίνωση που κυκλοφόρησε πριν αναρτηθεί στο site της Νομαρχιακής

Με αφορμή την κηδεία του άτυχου 19χρονου στρατιώτη, οι γνωστοί κύκλοι των τοπικών ΜΜΕ της Θράκης έπαιξαν για ακόμα μια φορά το παιχνίδι τους στην περιοχή. Με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων, παρουσίασαν ένα κάλπικο γεγονός που απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα, ως αληθινό, σπέρνοντας  ψεύδος και  μίσος, καταφέρνοντας να δώσουν πάτημα στις φασιστικές αντιλήψεις και στη ΧΑ, παίζοντας βρώμικα παιχνίδια σε βάρος της μειονότητας, της τοπικής κοινωνίας αλλά και της χώρας. Δεν θα τους αφήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε κανέναν εκβιασμό.

Επειδή «καταγγέλθηκε» η διάπραξη αδικημάτων που διώκονται αυτεπάγγελτα (περιύβριση αρχής και συμβόλων, περιύβριση νεκρού κλπ) η παρούσα κοινοποιείται και στην εισαγγελέα Πλη/κών Ξάνθης, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια με τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και να αποδοθούν στη δημόσια χλεύη, οι συκοφάντες.

Από το Γραφείο Τύπου

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr