ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για “Βήμα”: «Συκοφαντικό το δημοσίευμα για Ζεϊμπέκ – Δείχνει την αγωνία του κατεστημένου»

25 Φεβρουαρίου 201614:30

Με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης επιτίθεται στην εφημερίδα Βήμα και το συγκρότημα του ΔΟΛ, μετά το δημοσίευμα για την εμπλοκή του Χ. Ζεϊμπέκ στην ανάδειξη βακουφικής επιτροπής στη Γενισέα, το οποίο χαρακτηρίζει συκοφαντικό.

Αναλυτικά:

Το σύστημα της διαπλοκής παίζει τα ρέστα του. Μετά από την ψήφιση του παράλληλου προγράμματος, του νόμου για τις άδειες των ιδιωτικών καναλιών, της φανέρωσης των σκανδάλων των μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών που αγγίζουν και τον νέο αρχηγό της ΝΔ, συνεχίζουν τα ΜΜΕ να συκοφαντούν και να πετούν απροκάλυπτα λάσπη.

Το συκοφαντικό δημοσίευμα του Βήματος – Ψυχάρη ενάντια στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Ζεϊμπέκ, δείχνει την αγωνία και τον τρόμο του κατεστημένου που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Καθημερινά βυθίζεται στην ανυποληψία και αναξιοπρέπεια προσπαθώντας για την επιστροφή του στην εξουσία. Κι αυτό εκφράζεται και μέσα από το «νέο» πρόσωπο του αρχηγού της ΝΔ. Τα Δημοσιεύματα από το δημοσιογραφικό οργανισμό Λαμπράκη βλ. «είστε προσωρινοί» στο πρωτοσέλιδο των «Νέων» και η απροκάλυπτη λασπολογία προκειμένου να συκοφαντηθούν στοιχειώδεις αρχές δημοκρατικής λειτουργίας αποδεικνύουν το μένος ενός συστήματος που επί δεκαετίες ηγεμόνευε στο πολιτικό, και οικονομικό σύστημα της χώρας.

Ο Χ. Ζεϊμπέκ δεν έκανε τίποτα περισσότερο από αυτό που όφειλε, να μεριμνήσει για την εφαρμογή του νόμου (3647/29.2.2008) για τη βακούφικη περιουσία.

Ας κοιτάξει τώρα ο κάθε Ψυχάρης (ΔΟΛιος) να λύσει τα προβλήματά του με τη δικαιοσύνη και με τα θαλασσοδάνεια που εισέπραξε και ας μάθουν όλοι ότι οι νόμοι θα ισχύουν για όλους τους πολίτες κι όχι μόνο για ορισμένους.

Για τη διακυβέρνηση του τόπου την απόφαση παίρνει ο λαός μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και όχι ο κάθε δημοσιογραφικός οργανισμός.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr