ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: «Αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα»

15 Σεπτεμβρίου 201714:45

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε από νεοναζιστές- μέλη της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά μία εγκληματική νεοναζιστική συμμορία που σπιλώνει τις αξίες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Ο Παύλος Φύσσας είναι πλέον σύμβολο κατά του φασισμού εντός και εκτός Ελλάδας. Το 2014, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του, τοποθετήθηκε άγαλμα στο σημείο, το οποίο έχει βεβηλωθεί πολλές φορές είτε από βανδαλιστές είτε από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Επιπλέον, με απόφαση του Δήμου, η οδός Παναγιώτη Τσαλδάρη μετονομάστηκε σε οδό Παύλου Φύσσα.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ τιμώντας τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, καλεί τους φίλους και τις φίλες, τα μέλη, όλους τους αντιφασίστες-αντιφασίστριες, στην Κεντρική Πλατεία  της Ξάνθης, να συμμετάσχουν  στην αντιφασιστική πορεία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/09 στις 12:00.

Από το Γραφείο Τύπου

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr