ΣΥΡΙΖΑ ο “μπαμπάς” σας – Και το ΠΑΣΟΚ στα Άβδηρα ιπποκόμοι του ΣΥΡΙΖΑ

28 Φεβρουαρίου 201911:21

Να κλαις, να γελάς, τι να προλάβεις να κάνεις σε αυτές τις εκλογές. Δεν έχει τελειωμό ο πολιτικός ευτελισμός στο νομό Ξάνθης, όπου το όλο το ΠΑΣΟΚ τρέχει πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τους τελευταίους δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς, από μπακλαβάδες επαναστάτες, αστικοποιήθηκαν πολιτικά και απολαμβάνουν τα καλά της χαλαρής μνήμης των ψηφοφόρων. 

Το ΠΑΣΟΚ όμως, καθημερινά ξεφτιλίζετε πολιτικά και έχει το θράσος να απαιτεί τους πρώην ψηφοφόρους του να επιστρέψουν. Και αναρωτιέται κανείς, αν είναι να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ γιατί να επιστρέψουν ΠΑΣΟΚ και να ψηφίσουν έμμεσα, ψηφίζουν άμεσα ΣΥΡΙΖΑ και του μένουν και πιστοί. 

Έτσι και στα Άβδηρα, ο Βασίλης Τσολακίδης , γνήσιος ΠΑΣΟΚΟΣ κατά δηλώσεις και πορεία, αγκαλιάζεται με ΣΥΡΙΖΑ και κατεβαίνουν από κοινού για να διεκδικήσουν τον Δήμο. 

Το μόνο που μένει, είναι να βγάλει μια ανακοίνωση ότι αυτό συμβαίνει για να σταματήσουν τον Φασισμό

Αναλυτικά το δελτίο δράμα, 

           Ο συνδυασμός Κοινή Πορεία και ο συνδυασμός Στροφή που συμμετέχουμε στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων αποφασίσαμε από κοινού κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με κοινό πρόγραμμα, κοινό συνδυασμό και επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο κ. Τσολακίδη Βασίλη, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και μπορεί με τη βοήθεια όλων να ανορθώσει το Δήμο μας και να τον επαναφέρει σε αναπτυξιακή τροχιά. Δυστυχώς με λύπη διαπιστώσαμε ότι ο κ. Τσιτιρίδης και οι συνεργάτες του αυτά τα πέντε χρόνια απέτυχαν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, αλλά κυρίως απέτυχαν, εξαιτίας έλλειψης οράματος, να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που υπήρξαν για έναν «χαρισματικό» Δήμο όπως ο δικός μας. Καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μας είτε βρίσκονται εντός είτε εκτός του συμβουλίου να συστρατευθούν μαζί μας  για να μην πάνε χαμένα άλλα τέσσερα χρόνια για τον τόπο μας που τόσο αγαπάμε όλοι μας.      

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr