Συνεχίζονται οι εξορμήσεις του ΚΚΕ Ξάνθης

21 Μαρτίου 201710:59

Πλατιά ολοήμερη πολιτική εξόρμηση με την ανακοίνωση του ΚΚΕ με τίτλο «Άλλη μια συμφωνία – άλλη μια λεηλασία. Φτάνει πια!» πραγματοποίησε η Κομματική Οργάνωση Ξάνθης του ΚΚΕ και η Οργάνωση Ξάνθης της ΚΝΕ τη Δευτέρα 20 Μάρτη.

Από τις 6 το πρωί στις στάσεις των λεωφορείων για την «SUNLIGHT» μέχρι αργά το βράδυ στον Κένταυρο, μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διακίνησαν πλατιά την ανακοίνωση του Κόμματος και συζήτησαν με εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και αυτοαπασχολούμενους της πόλης και του χωριού σε SUNLIGHT, Θερμοκήπια, E -VALUE, ΣΕΚΑΠ, ΚΟΜΟΤΕΞ, Αντιπεριφέρεια, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Εφορία, τη δημοτική αγορά, πιάτσες των ταξί, Γενισέα, Γλαύκη, Πάχνη, Κένταυρο, ενώ το απόγευμα μέλη της ΚΝΕ έκαναν πικετοφορία σε γειτονιές της πόλης.

Η πολιτική εξόρμηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με κορύφωση την εκδήλωση – παρουσίαση των θέσεων του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ την Τετάρτη 22 Μάρτη στις 19:00΄στο Εργατικό Κέντρο με ομιλητή τον Βασίλη Καταπόδη, μέλος του Γραφείου της Ε.Π. Αν.Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr