Συνεχίζονται οι επισκέψεις από την ΝΟΔΕ Ξάνθης

5 Μαΐου 201616:20

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ανάληψη της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας η πρώτη αλλαγή που έκανε ήταν η ομάδα που διαχειριζόταν την επικοινωνία. Συνεχή δελτία τύπου τα οποία ήταν ανύπαρκτα τις προηγούμενες χρονιές, post στα Social και δημιουργικά που ως στόχο έχουν το συναίσθημα.
Σκοπός, να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ εκεί που ομολογουμένως είχε σαφές προβάδισμα, στην επικοινωνία. Αυτή την πολιτική φαίνεται να ακολουθεί και η ΝΟΔΕ Ξάνθης η οποία φροντίζει να επικοινωνεί όλες τις δράσεις της

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ :

Σε συνέχεια των επισκέψεων της ΝΟΔΕ Ξάνθης σε πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς του τόπου μας, σήμερα μέλη της συνοδευόμενα από τους Προέδρους των ΔΗΜ.ΤΟ Ξάνθης κο Οικονόμου Ηλία και ΔΗΜ.ΤΟ. Μύκης κο. Αχμετσίκ Ριτβάν, επισκέφθηκαν τον επί πολλά έτη μέλος της παρατάξεως μας και Αντιπεριφέρειαρχη Ξάνθης κο. Ζαγναφέρη Κωνσταντίνο, με τον οποίο συνομίλησαν για τα τρέχοντα αυτοδιοικητικά ζητήματα που απασχολούν τον Νομό μας. Από τη συνομιλία με τον κο. Αντιπεριφερειάρχη, έγινε κατανοητό ότι η τοπική αυτοδιοίκηση στην Ξάνθη παρά την διαρκώς κλιμακούμενη κυβερνητική απραξία, καταφέρνει να δίδει έναν επιτυχημένο αγώνα για τη βελτίωση της καθημερινότητας του Ξανθιώτη.
Έπειτα, η ίδια αντιπροσωπία επισκέφθηκε τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κο Μάρκου Αναστάσιο και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κο Γεώργιο Παπαθανασίου, με τους οποίους συνομίλησαν για τα εκπαιδευτικά ζητήματα του τόπου μας, αναφερόμενοι μεταξύ άλλων στα ζητήματα των υποδομών και της στελέχωσης των τοπικών σχολικών μονάδων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με τις αλλαγές στα Δημοτικά Σχολεία και τις επιπτώσεις αυτών, καθώς και για την τροποποίηση του θεσμού του ολοήμερου σχολείου, ο οποίος παρότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εφαρμογής του αποτέλεσε δημιουργικό βοήθημα για γονείς και μαθητές, πλέον απαξιώνεται στερώντας μια ακόμα δυνατότητα γνώσης στη νεολαία μας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr