Η Αντιπεριφέρεια τουρισμού απουσίασε από πρωτοβουλία επιχειρηματιών τουρισμού

12 Φεβρουαρίου 201607:55

Μια δυσάρεστη  έκπληξη περίμενε ομάδα επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο τουρισμό και συγκεκριμένα στις περιοχές όπου περνά ο Νέστος ποταμός. Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα αυτή (η οποία από την Τετάρτη έχει μεγαλώσει) παρουσίασε τα πρώτα βήματα της δημιουργίας ενός Branding Τόπου με το όνομα Nestohoria.gr (δείτε εδώ σχετικά με την εκδήλωση). 

Στην παρουσίαση εκτός των επιχειρηματιών προσκλήθηκαν οι Δήμαρχοι Τοπείρου, Παρανεστίου, Νέστου και Ξάνθης. Επίσης προσκλήθηκαν οι Πρόεδροι των Εμπορικών επιμελητηρίων Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας.

Στην παρουσίαση προσκλήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης ο οποίος όχι μόνο δεν απάντησε στις προσκλήσεις των διοργανωτών (όπως έκαναν οι υπόλοιποι)  αλλά ως Αντιπεριφέρεια και ως όφειλε δεν έστειλε και κάποιον να τον εκπροσωπήσει.

Να σημειώσουμε εδώ ότι στην Περιφέρεια ΑΜΘ, μετά την σελίδα της Περιφέρειας (η οποία στοίχισε κοντά στις 200000 euro) η επόμενη οργανωμένη προσπάθεια στο διαδίκτυο για τον τουρισμό στην περιοχή είναι το nestohoria.gr το οποίο στοίχισε μόνο εθελοντική εργασία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr