Συνέντευξη τύπου της Αντιμονοπωλιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης ΕΒΕ Ξάνθης

15 Νοεμβρίου 201716:54

Πραγματοποιήθηκε στις 1:30 to μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, η συνέντευξη τύπου της Αντιμονοπωλιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης ΕΒΕ Ξάνθης, στα πλαίσια των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στο Επιμελητήριο της Ξάνθης στις 3 και 4 Δεκέμβρη.

Παρουσιάστηκε η διακήρυξη της παράταξης, από τον επικεφαλής και τους μετέχοντες στο ψηφοδέλτιο, η οποία καλεί τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματοβιοτέχνες του Νομού της Ξάνθης σε στήριξη του ψηφοδελτίου μάχης με το πλαίσιο πάλης της Π.Α.Σ.ΕΒΕ, απέναντι στην πολιτική των μονοπωλίων η οποία τσακίζει καθημερινά χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, για να προχωρήσει απρόσκοπτα η περιβόητη “ανάπτυξη” προς όφελος των λίγων μεγαλοεπιχειρηματιών.

Κοινοποιήθηκε επίσης η ανακοίνωση της Γραμματείας Ξάνθης της Π.Α.Σ.ΕΒΕ για την προσωρινή ακύρωση του ψηφοδελτίου της παράταξης με αιτιολογικό την μη συμπλήρωση 1 έτους σαν μέλος του επιμελητηρίου του επικεφαλής της παράταξης Βαγγέλη Βακιρτζή, τη στιγμή που ο ίδιος είναι τακτικό μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης από το 2005. Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου θα κατατεθεί ένσταση στην εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου ενάντια στην προσωρινή απόφαση για μη συμμετοχή του συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr