Συνελήφθησαν στη Θάσο και τη Δράμα, δύο άτομα για παρεμπόριο

27 Αυγούστου 201717:41

Συνελήφθησαν στη Θάσο και τη Δράμα, στο πλαίσιο ΤΩΝ ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές και ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες, για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε παραλία της Θάσου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον 41χρονο, διότι τον εντόπισαν να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 54 είδη ένδυσης, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι την εντόπισαν να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 7 γυαλιά ηλίου, 1 ρολόι και 1 κολόνια, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στους δράστες το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.    

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr