Συνελήφθη ζευγάρι Ελλήνων για αγορά βρέφους έναντι 4.000€

25 Οκτωβρίου 201311:00

Ζευγάρι Ελλήνων συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα ανήλικων καθώς παρουσίασε ως δικό του βρέφος 8 μηνών. Ειδικότερα, σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, κατά συναυτουργία σε βάρος ενός 53χρονου και μιας 48χρονης

Η αστυνομία τους εντόπισε μετά από καταγγελία ότι το ζευγάρι είχε στην οικία του ένα κοριτσάκι, το οποίο δεν ήταν βιολογικό τους παιδί.

Σύμφωνα με τις αρχές, από την έρευνα και την εξέταση των προσαχθέντων, τον περασμένο Μάρτιο παρέλαβαν από γυναίκα Ρομά, στην περιοχή του Ζεφυρίου, το βρέφος, το οποίο είχε γεννηθεί στις 25-2-2013 από άλλη γυναίκα Ρομά, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Μετά την παραλαβή του βρέφους η 48χρονη επιχείρησε ανεπιτυχώς να το “δηλώσει” ως τέκνο της στο Δήμο Φυλής. Έκτοτε, το κοριτσάκι παρέμενε μαζί με το ζευγάρι, το οποίο προσπαθούσε να βρει τρόπο προκειμένου να το “νομιμοποιήσει”.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι προέβη στην παράνομη αγοραπωλησία γιατί δεν είχε άλλα τέκνα. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Το ζευγάρι αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της φυσικής μητέρας και των μεσαζόντων στην αγοραπωλησία του βρέφους συνεχίζονται.

Πηγή : news247.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr