Συνελήφθη 66χρονος επιδειξίας στην Ξάνθη αμέσως μετά την παρέλαση !

25 Μαρτίου 201508:47

Ένας επιδιξείας συνελήφθη στην Ξάνθη λίγα μετά το τέλος της παρέλασης για την 25η Μαρτίου. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μία γυναικα, αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση καταγγέλοντας ότι ένας άνδρας της έδειξε τα γενννητικά του όργανα !

3 (2)Άμεσα βρέθηκαν στην πλατεία μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν λίγα λεπτά αργότερα να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Στη φωτογραφία που κατέγραψε το xanthipress.gr φαίνονται οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να αναζητούν το δράστη μέσα στον κόσμο της κεντρικής πλατείας.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην Αστυνομία όπου κρατείται ενώ εξετάζονται όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για την ψυχολογική του κατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό καθώς πριν από 10 μέρες ένας άνδρας κινήθηκε γυμνός το πρωί του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης !

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο δράστης είναι 66χρονος, ο οποίος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 41χρονη γυναίκα.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr