Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου

20 Δεκεμβρίου 201620:38

Την Πέμπτη και ώρα 14:30μ.μ. θα διεξαχθεί η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

ΘΕΜΑ 1ο : Εισηγητική έκθεση για τον καθορισμό δημοτικών κοινόχρηστων χώρων που επιτρέπεται να τοποθετηθούν τα μέσα προβολής υπαίθριας διαφήμισης (εισηγητής: Κρασούλης Ηλίας)

ΘΕΜΑ 2ο  : Παραχώρηση τμήματος της πλατείας δημοκρατίας στην «ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ» (εισηγήτρια: Χατζηγεωργίου Σταυρούλα)

ΘΕΜΑ 3ο : Χορήγηση άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα (που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν.3037/02) (εισηγητής: Κρασούλης Ηλίας)

ΘΕΜΑ 4ο : Ανάκληση της αρ.433/2014 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (εισηγήτρια: Πανταζόγλου Αθανασία)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr