Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για Μελέτη Αξιοποίησης Μεταβατικής Ζώνης της Παλιάς Πόλης

1 Μαρτίου 201513:15

Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 14:30 συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι αυτό της Μελέτης για την Αξιοποίησης της μεταβατικής ζώνης της Παλιάς Πόλης. Πρόκειται για τη μελέτη που εκπονείται για τους χώρους πέριξ της Παλιάς Πόλης και τη μελλοντική τους διαμόρφωση και αξιοποίηση. Η μελέτη περιελλαμβάαε μια σειρά από σενάρια, εκ των οποίων ο Δήμος Ξάνθης είχε επιλέξει το πιο ήπιο, προκειμένου να προχωρήσει στη Β’ Φάση, ενώ στη συνεδρίαση πρόκειται να υπάρξει ενημέρωση των μελών της επιτροπής για την εκπόνηση.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑ 1ο:  Ανανέωση επαγγελματικών αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών στα διοικητικά όρια Δήμου Ξάνθης  (Εισηγήτρια: Πανταζόγλου Αθανασία)

ΘΕΜΑ 2ο : Παραχώρηση τμήματος της Πλατείας Δημοκρατίας στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (εισηγητής: Χατζηγεωργίου Σταυρούλα)

ΘΕΜΑ 3ο : Παραχώρηση τμήματος της Πλατείας Δημοκρατίας στον Οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» (εισηγήτρια: Χατζηγεωργίου Σταυρούλα)

ΘΕΜΑ 4ο : Ενημέρωση μετά την εκπόνηση του Β’ σταδίου της μελέτης : «ΜΕΛΕΤΗ – ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ» (εισηγήτρια: Μανά Αικατερίνη)

– See more at: http://www.radio899.gr/?q=node/4077#sthash.cHQsd9Jr.dpuf

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr