Συνεδριάζει η Επιτροπή ΚΕΔΕ- ΥΠΕΣΔΑ για τα κέντρα μετεγκατάστασης προσφύγων

7 Φεβρουαρίου 201622:00

Συνεδριάζει αύριο, Δευτέρα και ώρα 2 το μεσημέρι η κοινή Διαρκής Επιτροπή Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προσφυγικών Ροών, που συστάθηκε με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη.

Η Επιτροπή συνέρχεται μετά από αίτημα της ΚΕΔΕ προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της χωροθέτησης και λειτουργίας των κέντρων μετεγκατάστασης προσφύγων, στα γραφεία της ΚΕΔΕ.
Η συνεδρίαση θα γίνει παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη και του γενικού γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλη Παπαδόπουλου.

Σημειώνεται ότι στη Διαρκή Επιτροπή Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προσφυγικών Ροών εκ μέρους της Αυτοδιοίκησης συμμετέχουν εκτός του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, οι δήμαρχοι Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, Κω, Γιώργος Κυρίτσης, Ρόδου και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, Φώτης Χατζηδιάκος καθώς και εκπρόσωπος της ΕΕΤΑΑ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr