Συνεχίζεται στο facebook η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Γιαλάογλου

22 Σεπτεμβρίου 201417:47

Από το facebook συνέχισε την κόντρα με το Νομικό Σύμβουλο της ΣΕΚΑΠ, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τις ανακοινώσεις της Νομαρχιακής που ενέπλεξαν και το νομικό σύμβουλο της ΣΕΚΑΠ, ο Στέργιος Γιαλάογλου, απάντησε με ανάρτησή του στο facebook, κατηγορώντας τον τοπκό ΣΥΡΙΖΑ ότι εκπροσωπεί τα συμφέροντα των συνδικαλιστών.

Με ανάρτηση στο προφίλ του xanthileft, στο facebook, που απηγεί τις θέσεις της η Νομαρχιακή απαντά ότι δέχεται την κατηγορία και αναφέρει ότι βρίσκεται προσανατολισμένη σταθερά δίπλα στα συμφέροντα των εργαζομένων. Με τον τρόπο αυτό συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει εξαιτίας των ερωτήσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για το περιεχόμενο των συμβάσεων πώλησης της εταιρίας στον Ι. Σαββίδη και τη νομιμότητα πώλησης των μηχανημάτων.

Η ανακοίνωση, που επιτίθεται στο γνωστό δικηγόρο και σε προσωπικό τόνο, αναφέρει:

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε με τα συμφέροντα των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ και όχι με τα αφεντικά, με τα συμφέροντα των ψαράδων στη λίμνη Βιστωνίδας κι όχι με τη μονή Βατοπεδίου, με τους ανθρώπους που πλήττονται καθημερινά από την σκληρή πολιτική των μνημονίων.
Δεν φοβηθήκαμε ποτέ τα παπαγαλάκια των αφεντικών και θα συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr