Συνεχίζεται η κατάληψη στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης από το αυτόνομο στέκι

8 Δεκεμβρίου 201402:30

Συνεχίζεται από το Αυτόνομο Στέκι η κατάληψη του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, η οποία ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνα Νίκο Ρωμανό.

Πρόκειται για μια από τις δεκάδες καταλήψεις που πραγματοποιούν μέλη του αναρχικού χώρου σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με τις αρχικές διακηρύξεις τους η κατάληψη θα συνεχιστεί μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Ν. Ρωμανού.

Το Σαββατοκύριακο περιφρούρησαν την κατάληψη ενώ επέτρεψαν σε εργαζομένους του Εργατικού Κέντρου να εισέλθουν για να μαζέψουν υλικό και εξοπλισμό που είχαν αναπτύξει στο αμφιθέατρο για μια εκδήλωση, παρότι δεν επιτράπηκε η είσοδος στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρο, σύμφωνα με μια πληροφόρηση.

Την Κυριακή λειτούργησε πάντως και το κυλικείο και επιτράπηκε η είσοδος στους θαμώνες του. Τα μέλη της κατάληψης κατά διαστήματα διέκοψαν την κυκλοφορία και μοίρασαν υλικό για τους λόγους της κατάληψης του Εργατικού Κέντρου. Από την πλευρά της Διοίκησης, τηρείται στάση αναμονής και επιχειρείται να υπάρξει συνεννόηση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr