Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών: Ως πότε οι Αστυνομικοί στο Κέντρο Κράτησης θα ζεσταίνονται με φωτιές !

21 Ιανουαρίου 201421:21

Αδιαφορία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτελούν τα καθήκοντά τους οι αστυνομικοί στο Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών της Ξάνθης, καταλογίζει στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης. Με ανακοίνωσή της που έχει τίτλο «ως πότε;;;;»  επισημαίνει:

Τι και αν είναι ο δεύτερος συνεχόμενος χειμώνας που έχει έρθει στη Ξάνθη. Στην Αθήνα είναι αλλιώς…Θα έπρεπε όσοι αποφασίζουν για τους συναδέλφους μας που είναι στο δρόμο, πριν βγάλουν τις αποφάσεις τους, να κλείνουν τις πόρτες των γραφείων τους,να έρχονται να βλέπουν τις συνθήκες που εργάζονται οι συνάδελφοι για ένα οχτάωρο, πριν υπογράψουν τις διαταγές.

Στο κέντρο φύλαξης παράνομων μεταναστών για δεύτερο χειμώνα, οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν το κρύο με υπαίθριες φωτιές και μέσα σε κιόσκια που τα έχουν κλείσει με νάυλον… κι όμως αυτή είναι η αστυνομία του 2014…και ακριβώς απέναντί τους, στα 20 μέτρα στους θαλάμους καλώς οι παράνομοι μετανάστες βρίσκονται  με κοντομάνικα λόγω… αφόρητης ζέστης από τα καλοριφέρ!!!!

Κύριε Υπουργέ δεν μας αξίζει και δεν μας αρμόζει πια αυτή η αδιαφορία από την ηγεσία μας,ούτε από την πολιτική ούτε από τη φυσική,ζητάμε ΑΜΕΣΑ την προμήθεια 3 κοντέινερ κατάλληλα διαμορφωμένων για τους συναδέλφους που υπηρετούν στη φύλαξη του κέντρου, για την αντιμετώπιση του ψύχους το χειμώνα και αντίστοιχα της ζέστης το καλοκαίρι.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr