Συναυλία παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ πάει άκλαυτη όταν οι καλλιτέχνες κατάλαβαν ποιος τους κάλεσε

14 Μαΐου 201615:31

Οι φοιτητικές εκλογές έρχονται μες στη βδομάδα και οι προετοιμασίες για τη μάχη βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Έτσι, και η νέα παράταξη-«δίκτυο σχημάτων» που πρόσκειται πολιτικά στο ΣΥΡΙΖΑ το νεότερο το μνημονιακό, ονόματι Bloco, προσπαθεί με διήμερα εκδηλώσεων και φεστιβαλικών events προσπαθεί να πείσει τη σπουδάζουσα νεολαία γιατί, στην ουσία, αυτό που θα λύσει τα προβλήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι ένα γερό, δυνατό Eurogroup, ευελπιστώντας να καλύψει το πολιτικό κενό της ανύπαρκτης ΠΑΣΠ και να εκμεταλλευτεί τους κραδασμούς στη ΔΑΠ μετά τη φοβερή επιτυχία του έσχατου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

Bloco: ο Κιμ-Γιονγκ-Ουν της φοιτητιώσας νεολαίας #not

Bloco: ο Κιμ-Γιονγκ-Ουν της φοιτητιώσας νεολαίας #not

Στην Ξάνθη, λοιπόν, έπαιζε-παίζει αυτό το π/σ/κ φεστιβάλ σχήματος της Συριζοπαράταξης, ονόματι «Πρώτη Ύλη», με φανφαροεκδηλώσεις και συναυλία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες (γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο οι συμφωνίες με την Τουρκία), στην οποία ήταν καλεσμένοι διάφοροι χιπχοπάδες (Λεξ, Τζαμάλ, Μικρός Κλέφτης κλπ). Οι οποίοι, όταν συνειδητοποίησαν σε ποιων το φεστιβάλ θα τραγούδαγαν, ακύρωσαν σε χρόνο dt.

3232

Έτσι, το φεστιβάλ κατέληξε διήμερο εκδηλώσεων-συζητήσεων, στέλνοντας ταμείο τους χιλιάδες εκατοντάδες φαν της νέας κυβερνητικής παράταξης. Όπως, άλλωστε, φαίνεται και στο εν λόγω event στο fb (εδώ ένα print screen από την αρχική αφίσα, πριν το ταμείο):

44242

Luben.tv

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr